donderdag 17 september 2015

Woensdag 16 september 2015 ᑕOᖇᗩᒪ ᗷᗩY

Bij het wakker worden zag Jaap een grote spin lopen tussen binnen enbuitentent, bar, hij heeft hem netjes verwijderd.

Vanaf de camping via Exmouth naar Coral Bay gereden. Onderweg afgeslagen bij de Charles Knife Gorge en een wandeling gemaakt naar de Thomas Carter Lookout. Wat een uitzicht. Je staat daar als het ware bij een driesprong van kloven. Hoge rotswanden van limestone, met holen en breuken erin.
We dachten dat het een korte wandeling zou zijn, het bleek een vier uur durende wandeling, door het op onze manier in te korten hebben wij het met de helft gedaan. 
Verder een vrij saaie weg naar Coral Bay. Met grasachtig landschap, soms wat paarse bloemen en een heleboel termietenheuvels.
We hebben inmiddels al een camping geboekt, eindelijk weer eens gras onder de tent, maar toch nog vrij harde grond, ivm de tentharingen.

En weer lekker naar het strand, het is hier rond de dertig graden, zwemmen in zee. Het strand loopt langzaam af en is dan opeens zo diep je er tot je nek in onder water staat.
Om half vier werden de vissen gevoerd, prachtige grote vissen zwemmen dan langs en tussen je benen door, grappig om dat zo eens mee te maken. Dit doen ze onder het mom van bescherming en educatie, ze zijn de enige met een vergunning hiervoor, we mogen de vissen absoluut niet aanraken en niets anders leren dan het voer dat we krijgen van de organisatie.

Ook hier is het koraalrif bijna tot op het strand, er wordt dan ook veel gesnorkeld.

We verwennen onszelf vanavond met een pizza in het restaurant voor de camping, erg goed, heerlijk en gezellig gezeten.

Morgen gaan we weer door naar Monkey Mia.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten