vrijdag 11 september 2015

Maandag 7 september ᗰT ᗷᗩᖇᑎET ᖇOᗩᗪᕼOᑌᔕE

Onze buurtkampeerders waren al zo vroeg op met behoorlijk wat geluidsproductie. Tegen vijf uur gingen wij er ook maar uit, toch wakker. De andere kampeerders op het terrein waren ook al aan het opbreken allemaal wakker geworden van het lawaai misschien.
Ook wel lekker, zo vroeg op. Boeltje ingepakt, vers eitje van de Homestead kippetjes gekookt, kop koffie, boterham en on the Road again. 
Onze eerst stop is 'Barnet River Gorge', 3 km landinwaarts, we kunnen er kamperen maar ondanks de 150 km en dankzij het vroege vertrek, zijn we er al om tien uur. We maken eerst een kop koffie en gaan dan op zoek naar de Gorge. Het is 10 km heen en 10 km terug lopen, over rotsige bodem en een beetje omhoog en dan omlaag naar het water. Het is prachtig en we kunnen er ook zwemmen, heerlijk. 
Je bent bij terugkomst weliswaar opnieuw warm en bezweet, maar het is de moeite zeker waard. 
We rijden de 3 km terug naar de weg en tien km verder is ook een camping.
Onderweg er naar toe is een grote bushfire, zo dichtbij hebben we dit niet eerder gezien. Er vliegen wel dertig roofvogels boven het vuur, op zoek naar kleine diertjes die vluchten. 
Bij Mt Barnett Roadhouse kopen we ijs voor de Esky en een permit voor de camping en voor de Manning Gorge die er achter ligt. 
Gelukkig is er een schaduwplekje voor de tenten. 
Nu eerst de lunch met een yoghurtje gekocht in general store van het Roadhouse.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten