vrijdag 18 september 2015

Vrijdag 18 september ᗰOᑎKEY ᗰIᗩ

Een rustig en relaxte dag. Prachtig weer. Vanmorgen eerst gekeken naar het voeren van de Dolfijnen. Daar had ik persoonlijk meer van verwacht. Er waren er drie die belangstelling hadden voor de vissen die ze kregen. En twee waren aan het spelen in het water even verderop. Er mee zwemmen is niet de bedoeling. De Dolfijnen moeten tussen twee gele pionnen blijven..... En de mensen er buiten.
Volgens Aaldert Jan kunnen wij dat wel maar zullen de Dolfijnen zich daar niet aan houden....

Wij gaan vandaag ieder onze eigen weg, Jaap en ik gaan met een catamaran de zee op in de hoop wat Dugons, schildpadden en Dolfijnen te zien. We zien ze allemaal maar met mate, het had van mij wel iets meer mogen zijn. Dugons zijn een soort Dolfijn zonder rugvin, zij komen in de wintertijd dichter bij de kust en eten van het zeegras dat in Shark Bay volop groeit. Sterker nog, dat is mede een reden dat het hier beschermd gebied is, World Heritage. 
Terwijl wij op zee zijn zwemt Aaldert Jan met de Dolfijnen of zij met hem. 
En wij kregen als bonus nog een sunset cruise, we zien tijdens een mooie zeiltocht, met flink wind in de zeilen, de zon achter de bergen verdwijnen met een rode gloed aan de hemel. Het was heel "Bami".

Aaldert Jan staat ons op te wachten en samen lopen we naar onze tentjes en gaan het eten koken.

Inmiddels is het aardig gaan waaien en hopen we dat onze tenten het houden vannacht, zo geweldig zijn de tentstokken niet meer. Aaldert Jan had gezien dat het weerbericht minder weer aangeeft hier in Monkey Mia. Het was ook minder geweest, dus hadden wij net een paar goede dagen te pakken.Geen opmerkingen:

Een reactie posten