dinsdag 22 september 2015

Dinsdag 22 september 2015 ᗯᗩᑎᑎᗩᖇOO

Gisteravond waren we zo klaar met die tenten dat we op de camping een cabin hebben genomen. Twee slaapkamertjes en een keuken cq zitgelegenheid. Voor toilet en douche wel naar buiten de camping op, maar dat was er direct achter. Op een krakende vloer en een krakend bed na, perfect! Heerlijk geen tent opruimen vanmorgen, waterkoker aan, koffie of thee zetten. Ontbijten aan tafel, wat een luxe allemaal.
In  Cervantes zitten we maar 16 km vanaf de Pinnacles, en hoewel we er gisteravond waren gaan we er nogmaals naar toe. We hadden gezien dat je er met de auto doorheen mag rijden, "The Pinnacles drive" , hoewel we het enigszins belachelijk vinden rijden we naar binnen. Het is ook een behoorlijk grote oppervlakte waar de stenen staan en zo zie je er wel veel meer van. Maar toch, zo'n natuurverschijnsel zou je heel zuinig op moeten zijn. Toen we hier tien jaar geleden waren was het allemaal nog niet zo commercieel. Ach en misschien werd er toen wel door iedereen wat van meegenomen en werden ze beklommen etc. Nu mag dat niet meer, hoewel we er ook wel mensen op hebben zien zitten alsof het een stoeltje was.


We rijden verder via de Indian Ocean Drive, een mooie route. Hier en daar kijken we even aan de kust, soms zijn er hele nederzettingen gebouwd in de duinen van blikken huisjes, mooi van lelijkheid.

Prachtige zandverstuivingen langs de weg, waarschuwingen ook voor plaatselijke zandstorm en minder zicht daardoor. Tot twee keer toe een hele serie sprinkhanen tegen de voorruit.

We overwegen nog naar het Yanchep National Park te gaan maar omdat we ook wel naar definitie verlangen besluiten we door te rijden. Het is immers dicht bij en mochten we de komende dagen nog tijd hebben dan is die mogelijkheid er vast nog wel. Rond enen bellen we aan bij de voordeur van Wim en Diane. 
Diane doet open.
Super om elkaar weer te zien en te spreken. Wim is nog aan het werk, wij lunchen samen en gaan later die middag de auto uitruimen, Diane gaat met ons mee als we naar een autowasserij gaan en de auto van buiten van alle rode stof ontdoen. Morgen gaan we deze auto afleveren. 
Als we weer terugrijden is Wim ook thuis.

Deze dagen zullen we de hele familie weer ontmoeten. Prachtig. Vrijdagmiddag vertrekken we naar Nederland waar we zaterdag in de ochtend zullen arriveren.

Tot zover een super geslaagde vakantie.

Banksia

Geen opmerkingen:

Een reactie posten