vrijdag 11 september 2015

Dinsdag 8 september 2015 TEᖇᑌG ᑎᗩᗩᖇ ᗪE KᑌᔕT

Voor dag en dauw op en met onze boterhammetjes in een plastic puutje de wandeling van 1½  uur begonnen. Met het bootje het water over, toch maar even de schoenen uit want er staat water in de boot en bij het instappen moeten we ook even door het water anders ligt de boot teveel in het zand. Aan de overkant lag de boot op een rots en is het makkelijk uitstappen.

We liepen als enige al lekker vroeg, en redelijk koel, door de natuur, voornamelijk rotsen en zand. Niet overdreven steil, soms naar beneden soms naar boven. Maar het resultaat was prachtig, Manning Gorge, Silent Hill. Stil water, roodbruine rotsen en heel stil. Daar hebben we ontbeten en de visjes waren gek op onze broodkruimels.

Terug kwamen we in gesprek met onze buurvrouw op de camping, er schijnen een drietal waterholes te zijn met aan het eind een Waterfall, die momenteel niet zo hard stroomt. 
Maar we hadden niet de moed om nog weer linksaf te gaan, de knieën van mij en A.J hebben geen zin meer. Ik loop vanmorgen al met een brace.

We breken af en gaan richting Derby 315 km verderop aan de kust. Onderweg zijn er nog een paar. Mooie uitzichten en een Gorge die we bezoeken. Het gaat zo voorspoedig dat we om half vier in Derby zijn,

Einde vande GibbRiver Road.
We hebben het volbracht.Eindelijk weer telefoonontvangst en even een berichtje naar de kinderen dat alles ok is. 
We doen boodschappen, boeken een camping, koken lekker eten en zitten nu aan de koffie.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten