maandag 31 augustus 2015

Zaterdag 31 augustus ᗰOᔕᔕᗰᗩᑎ GOᖇGE

Gisteravond stond ik op het strand de volle maan te fotograferen toen ik bedacht dat het misschien beter was iets verder naar de bosrand te gaan ivm krokodillen. Even later liep er een groot wild zwijn op 15 m afstand voor mij langs. Vannacht ging Aaldert Jan het strand nog even op, het was nog (bijna) volle maan en erg helder. Hij zag ook een wild zwijn. Ook zag hij dat de Fruitbats in de boom hing en kreeg bijna een pit op zijn hoofd. Die Fruitbats zijn grote vleermuizen, zo groot als een A-viertje schat ik.


We hebben vanmorgen de afgelopen nacht op deze camping afgerekend, de beste man wist niet eens dat we gebleven waren. Onze auto hebben we daar ook afgespoeld, hij is weer wit. 

In Daintree National Park zijn we naar Mossman Gorge gegaan, een prachtig stuk tropisch oerwoud, met grote bomen, lianen, mossen en planten. De Mossman River loopt erdoor, er liggen grote keien in en op ondiepe plaatsen werd ook wel gezwommen. We hebben er een mooie wandeling gemaakt.

In de middag hebben we onze laatste camping geboekt, niet zo ver voor Cairns. Laatste maaltijd gemaakt van dat wat we nog hadden. Morgen vroeg de laatste boterhammen en nog een volle pot pindakaas.










3 opmerkingen:

  1. Wat een bijzondere reis maken jullie. Ik geniet van de prachtige verhalen en foto's. Wat ben je goed ingelezen Anneke! Je kan zo aan de slag als reisleider ��. Een veilge reis verder. Liefs Rolanda xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat maak je weer een prachtige blog Anneke. Nog heel veel reis plezier!! Dikke kus, Sandra

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een reis! super. Was er nou ook nog een filmpje?

    BeantwoordenVerwijderen